reede.New York ilma glamuurita

Minu blogis avaldatud fotod kuuluvad minule ning nende avaldamine ärilistel eesmärkidel ilma minu nõusolekuta ei ole lubatud.

Minu foto
Nimi:
Asukoht: Astoria, New York City, United States

26 mai 2006

Suvi


Lilled

Heinamaa

Päikesepaiste

Paunvere

Toots

Mis tõugu meie lehmad õieti ongi?

Teeled

Kiir

Tõnisson

Tiugu ja Imeliku naine

Maimu ja Alma

Kas sa tead ka, Pitsu, kui ilus tüdruk on Raja Teele....

7 Comments:

Blogger Anu said...

Tiugu on nagu originaal:)
Ja Pitsu on väga muhe kraantz:) Väga aristokraatlikult kannab oma kaelailustust.

laupäev, mai 27, 2006 5:17:00 AM  
Blogger Reede said...

Tiugu on jah oma algupära säilitanud, aga teisi on suurlinnaks kasvanud Paunvere tublisti muutnud. Kiir hakkas lausa mustanahaliseks, et oleks poliitiliselt korrektne. Tõnisson jällegi hakkas jõutrennis käima, sest teda muudkui narriti ameeriklaseks.

laupäev, mai 27, 2006 10:16:00 AM  
Blogger Eppppp said...

Väga loominguline! Ma nii naersin.
Minu ja Justini pildi, kus me kitarre seljas kanname, oleks kah sanud panna, koos tekstiga "Mis mul viga, haaran aga oma kandle ja Tiugu ja lähen!" Oli vist mingi selline lause?
;)

laupäev, mai 27, 2006 3:38:00 PM  
Blogger Reede said...

Mul muide tuli teie kitarripilti vaadates seesama Imeliku ja Tiugu mõte, aga siis mõtlesin, et see on ju teie pilt ja teil oma fotoblogi. Ja kuna samas Justini kontserdi folderis oli see patsidega tüdruku ja Tiugu pilt ka, siis panin selle.
Ja täna meenus mulle, et lille,heinamaa ja päikesepaiste polnud mitte "Suves" vaid "Kedvade" lõpus, kui koolist kojuminek oli.

laupäev, mai 27, 2006 6:13:00 PM  
Blogger Eppppp said...

Aga see lilled ja heinamaa oligi "Kevade" lõpp ja "Suve" algus ;)

Head raamatud mõlemad, peaks üle lugema.

pühapäev, mai 28, 2006 1:07:00 PM  
Blogger Eppppp said...

Oot, aga kes need Maimu ja Alma on?
Sügises olid need kaks naist, kellega Kiir sehkendas, kas need? Mul pole nimed meeles.

Muide, selle meie foto kohta tahtsin öelda, et meie olime küll peal (selja tagant), aga foto autor oled ju sina! Mina pole ühtegi sinu tehtud pilti üles pannud enda blogidesse, sest kuigi nt lapsuke on seal peal, siis autor oled ju sina.

Tegelikult peaks lõdevamalt võtma!!!

pühapäev, mai 28, 2006 1:09:00 PM  
Blogger Reede said...

Epp - lapsuke on ju sinu ja Justini looming :) Ja mina pole teie käest luba küsinud, kas ma teie loomingut oma loomingus kasutada tohin :)
Ma arvan, et sa võid vabalt oma lapse pilte blogisse panna, sest mina pole neid just sellepärast pannud, et sul on oma fotoblogi ja Marta blogi olemas, kuhu neid pilte panna. Ja sa saad sinna oma jutu juurde kirjutada. Nii et võtame lõdvalt jah :)
Maimut ja Almat muidugi Lutsul "Kevades" ja "Suves" polnud, need ma panin sinna lihtsalt lambist. No oletame, et Paunveres olid kuskil ka Maimu ja Alma, kes jäid kogemata raamatust välja :)
Aga need kaks õde, kes Kiirega "Sügises" elama hakkasid, olid Juuli ehk Jaamaülema Abi ja Maali, kelle hüüdnime ma ei mäleta.

pühapäev, mai 28, 2006 5:56:00 PM  

Postita kommentaar

<< Home




see web stats