reede.New York ilma glamuurita

Minu blogis avaldatud fotod kuuluvad minule ning nende avaldamine ärilistel eesmärkidel ilma minu nõusolekuta ei ole lubatud.

Minu foto
Nimi:
Asukoht: Astoria, New York City, United States

31 juuli 2006

Kohalikud koerad

Kuna koerte teema on Tallinnas üles võetud, siis panen omalt poolt mõned njuujorgi tõugu koerad internetti üles.



Koerte jalutamiseks on mõnedesse parkidesse tehtud väikesed aiad. Manhattanil East Riveri ääres on üks selline väikeste koerte seltsielu keskus.

See kutsa oli kodumasinate poe juures auto ukse külge seotud. Palava päikese käes.

Mina valvasin seal lähedal varjus meie jalgrattaid.

Tema valvas autot ja ei ulatanud varju minema. Auto alla ta paar korda proovis minna, aga seal oli tal vist ka paha ja palav, sest ta ronis sealt kohe välja.

Üks naine oli seal lähedal juba tükk aega selle koera pärast mures olnud, aga koera peremeest ei tulnud kuskilt. See naine läks ja ostis kusagilt pudeli vett, mille me siis kahekesi peopesadest kutsale sisse jootsime. Kutsa jõi väga ahnelt. Natuke valasime talle vett pähe kah.
Ei tea, kes ja kus ta peremees oli.


Astoria pargi koerad.



Central Pargi koerad.

See ilus hunt jälgis väga pingsalt oravat, aga ei haukunud ja ei tahtnud perenaise käest minema tormata, ainult hoidis rihma pingul. Hiilis või midagi niisugust.

Orav on ka pildil, ootab ühe tädi juures, et kas täna antakse ka midagi.

Need kutsad jälgisid väga tähelepanelikult Manhattanil ühe restorani ust. Restoranis olid valged linad ja värsked lilled laudadel (mitte igas restorani-nimelise asutuses New Yorgis pole laudadel valgeid linu, rääkimata lilledest).

Ei tea, kas nende jalutaja teenib nii head raha, et võib endale korraliku restorani lõunat lubada :)




see web stats