reede.New York ilma glamuurita

Minu blogis avaldatud fotod kuuluvad minule ning nende avaldamine ärilistel eesmärkidel ilma minu nõusolekuta ei ole lubatud.

Minu foto
Nimi:
Asukoht: Astoria, New York City, United States

28 juuli 2006

Tants aurukatla ümber kestab veel

Ei ole vaja arvata, et elekter on nüüd Queensis tagasi. Need pildid siin on kõik täna Astorias tehtud. Seega - kaevamine käib edasi ja ikka veel päris paljudes kohtades.
Toidupoes ütles kassapidaja, et tema kodus "blackout" kestab alles. Nii et siis mõnedel on elekter ära juba 12 päeva.
Teisipäeval kadus elekter ära ka Staten Islandi linnaosa 10 tuhandel tarbijal. Nemad olla voolu täna hommikul kella viieks tagasi saanud.
Kesse käib meil siin juhtmeid läbi närimas?

31st Street

36th Street

30th Avenue

30th Avenue

Need sinikiivrid pole mitte eriolukorras kohale kutsutud ÜRO rahuvalvajad vaid tavalised kohalikud elektrimehed.

30th Avenue


Niisugune politseipesa seisab teist päeva Ditmars boulevardil. Bussist jooksevad kollased juhtmed selle halli posti külge, mis bussi tagant paistab.

Veel ühed poeomanikud ei saa mitte ütlemata jätta, mida nad elektrifirmast Con-Ed arvavad.

Kahjunõuete esitamine Con-Edisonile on alanud.

Elanikud saavad küsida kuni 350 dollarit külmkappides raiskuläinud toidu eest, ettevõtetele makstakse kinni kulusid kuni 7000 dollarit, kui neil on esitada dokumendid kulude kohta, mis on kindlalt seotud elektrikatkestusega. Con-Edison kontrollib kõik paprid üle ilusti enne, kui miskit maksab.

Aga moraalsed kahjud? Kes maksab?
Meie ühel tuttaval oli kah vool ära ja kuna ta zhiletiga habet ajada ei oska ning pardel keeldus ilma vooluta töötamast, siis mees kurtis, et näeb varsti välja nagu terrorist ja ei julge niimoodi tööle minna. Ta on pärit Liibanonist ja teate ise ju, mis seal maal praegu toimub.




see web stats