reede.New York ilma glamuurita

Minu blogis avaldatud fotod kuuluvad minule ning nende avaldamine ärilistel eesmärkidel ilma minu nõusolekuta ei ole lubatud.

Minu foto
Nimi:
Asukoht: Astoria, New York City, United States

16 juuli 2006

Tehke järgi

Parkimisplats Manhattanil.
Õhku, Piibeleht, õhku! Õhk ei maksa ju midagi :)

7 Comments:

Blogger Anu said...

hmm, aga kuidas nad sinna ja ära saavad? mingi tõstuk on kuskil või?
A., täitsa segaduses:)

esmaspäev, juuli 17, 2006 6:47:00 AM  
Blogger Reede said...

See värk käib tõstukiga jah, need riiulid liiguvad üles-alla ja auto siis pannakse alumisele tühjale riiulile ja liigutatakse ülespoole. Ma ise pole näinud, kuidas nad täpselt sinna saavad - kui juhtun nägema ja saan pildistada, siis teen veel pilte sellest.
Autoomanikul probleemi muidugi pole - sõidab parklasse, annab võtmed ja auto ja raha ja parkla töötaja paneb ise auto riiulisse ja annab pärast kätte ka.

esmaspäev, juuli 17, 2006 10:29:00 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

esmaspäev, juuli 17, 2006 11:04:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Lahe, üles küll aga kõige ülemine vend peab ootama kuni alumised suvatsevad jalga lasta. Igaljuhul naljakas.

esmaspäev, juuli 17, 2006 11:05:00 PM  
Blogger Reede said...

Kuna parklatöötaja käes on kõigi autode võtmed, siis ta liigutab ise alumise auto eest ära, kui ülemist on vaja kätte saada. Nii et ülemise auto omanik õnneks ei pea ootama, kuni teised parkijad ka välja ilmuvad.

teisipäev, juuli 18, 2006 7:29:00 AM  
Blogger Reede said...

Nonii, asi töötab siis nii, et riiulid liiguvad oma vahes üles-alla ja kõige üles saab auto nii, et alumised plaadid on tühjad, kõik plaadid lastakse vastu maad, auto sõidetakse pealmisele plaadile ja tõstetakse üles. Siis sõidetakse järgmine auto järgmisele plaadile ja tõstetakse üles :)
Kui ülemist autot on vaja kätte saada, sõidetakse kõigepealt alumine auto välja, siis lastakse selle kohal olev plaat koos autoga alla ja sõidetakse see auto sealt maha ja siis saab ka kõige ülemise plaadi alla lasta ja auto kätte.
Logistika käib nii, et autod, mis tuuakse pikemaks ajaks parkima (mõni hoiab enda oma seal kuu aega ka), pannakse ülespoole ja kiiremate vendade omad jäetakse allapoole.

teisipäev, juuli 18, 2006 7:41:00 AM  
Blogger Eppppp said...

Jah, Kaur vaatas neid Manhattanil ja kratsis pead, ma ei osanud ka seletada. saadan talle lingi - veel ühele elu mõistatusele vastus olemas! ;)

teisipäev, juuli 18, 2006 11:11:00 AM  

Postita kommentaar

<< Home




see web stats