reede.New York ilma glamuurita

Minu blogis avaldatud fotod kuuluvad minule ning nende avaldamine ärilistel eesmärkidel ilma minu nõusolekuta ei ole lubatud.

Minu foto
Nimi:
Asukoht: Astoria, New York City, United States

26 oktoober 2006

Tavalised inimesed


















8 Comments:

Blogger Ruudi said...

on ikka koledad kùll, need tavalised inimesed! :)

reede, oktoober 27, 2006 2:03:00 AM  
Blogger Anu said...

tundub et teil seal ilus ja soe... meil on mingi koerailm...

reede, oktoober 27, 2006 3:45:00 AM  
Blogger Reede said...

Meil on ilus, aga mitte soe. Neid pilte olen teinud kevadest suve lõpuni ja inimesed eriti soojalt riides pole jah. Praegu oleme siin kõik jopedes ja mütsides.

reede, oktoober 27, 2006 9:36:00 AM  
Blogger Reede said...

Ruudi-kas Itaalias on tavalised inimesed ilusad :)?
Eks siin on Manhattanil ilusamaid inimesi ka näha, aga ilusad inimesed on natuke igavad vaadata. Siin ma olen kohanud nii huvitavaid erikujulisi ja -värvilisi tavalisi inimesi, et iialgi ei jõuaks neid ära pildistada.
Öösärkides varasel suvehommikul oma aias toimetavaid vanu naisi näiteks. Inimesed tunnevad ennast New Yorgis nagu kodus.

reede, oktoober 27, 2006 12:04:00 PM  
Blogger Ruudi said...

Jah, Itaalias on tòesti tavalised inimesed ilusad. Mitte, et neil oleksid ilusad nàojooned nagu eestlastel... Kuid itaalia on ikkagi moemaa.. seega kitlis tàdisi ei kohta tànaval, veel vàhem òòsargis. Eriti armsad on vanaprouad, suitsud hammaste vahel, karvased penid rihma otsas.. mukitud-sàtitud ning stiilselt ja vàrvikalt riides.
Muidugi meeldivad ka noored, julgelt kasutatakse fantaasiat ning vàrve. Loomulikult on igal aastaajal omad moehitid jne. kuid ikkagi on nad kòik nii erinevad.. ning ilusad..
Shortsides ja plàttudes ( vòi tossudes) vòib olla vaid saksamaa turist..

laupäev, oktoober 28, 2006 10:14:00 AM  
Blogger Reede said...

Eks NY-s on ka mukitud-sätitud vanaprouasid, aga neid näeb rohkem Manhattanil, istuvad õhtul hilja korralikes kohvikutes või lasevad ennast limusiiniga Central Parki viia, koerake ja teener kaasas (teener korjab koerasitta ja hoiab vanaproua korjatud käbisid).
Mina elan Manhattanist üle jõe ja meie kandis on just sellised tavalised inimesed, kes vist eriti ei vaata, mis neil seljas on. Välja arvatud siis, kui nad pühapäeval kirikusse lähevad.
Ma alguses ei väsinud imestamast, kui hoolimatud oma välimuse suhtes ollakse, aga nüüd olen pildiga harjunud.

laupäev, oktoober 28, 2006 1:03:00 PM  
Blogger Lemme Sulaoja said...

Kas endal ei kipu see hoolimatus riietuses sisse tulema? Kui kõik on sätitult, siis ei kipu ju sättimata välja minema, aga vastupidi võib juhtuda küll.

pühapäev, oktoober 29, 2006 6:10:00 AM  
Blogger Reede said...

Ma väga loodan, et ma ei muutu oma välimuse suhtes hoolimatuks :)

pühapäev, oktoober 29, 2006 10:23:00 AM  

Postita kommentaar

<< Home




see web stats