reede.New York ilma glamuurita

Minu blogis avaldatud fotod kuuluvad minule ning nende avaldamine ärilistel eesmärkidel ilma minu nõusolekuta ei ole lubatud.

Minu foto
Nimi:
Asukoht: Astoria, New York City, United States

24 november 2006

Santa Clausi X-ray

X-ray on ameerika keeles röntgen. See tähendab, et kui siin saadab arstitädi (või -onu) sind mõnest kehaosast röntgenipilti tegema, siis ta teeb saatekirjale x-ray rea ette linnukese.
Manhattanil Columbus Avenue ühe poe vaateaknal võib näha, milline võiks olla röntgenipilt jõuluvanast.
Tegemist ei ole poega, mille omanikud tahtsid vaateaknal ühendada halloweeni ja jõule vaid selle poe aknal on alati luukered.
Sest sellest poest saab luukeresid osta. Ja üksikuid konte ja kehaosade makette. Noh, üleüldse maakeral leiduvate erinevate kehade makette.
Ma arvan, et need kondid ja skeletid pole päris vaid mängu :)
Kaup on mõeldud kunstnikele, kes tahavad inim(ja looma)keha täpselt joonistama õppida.
Ja võibolla ostavad tavalised koolid ka siit omale luukered.


Teokarpe müüakse siin ka.

Veel kohtasin täna iileksipuud, mis oli marju täis.

2 Comments:

Blogger Ruudi said...

Kuna Ruudipere eriti jõule ei armasta, siis selline vaateaken on igati tore!! Nagu oleks jõulude üle ironiseerimine... ( võibolla just poeomanik armastab nii väga jõule, et ka luukered riietub seepärast .. aga...)
Misss, mul on tavaliselt isegi jõuludepressioon... See kingituste jaht.. ufff... Ainult linn on ilusates tuledes, mis aga tekitab tihti kurba nostalgiat..
Ei ole mul kerge, eksole:)

pühapäev, november 26, 2006 7:43:00 AM  
Blogger Reede said...

Ehh,Ruudi, raskeks ära sina oma elu ise ela :) Mis neist jõuludest ikka väga südamesse võtta, varsti möödas see trall ja saab kevadet hakata ootama. Eelmise aastavahetuse järel dekoreeriti siin poed kohe valentinipäevateemaliseks ja jõuludest jäid mälestuseks ainult allahinnatud piparmündimaitselised kepikommid (teate küll nein punase- ja rohelisetriibulisi karjasekeppe).
Minul siin meerikas pole jõuludepressiooni (peale jõule tuleb väike deprekas, kui igal pool kuivanud kuused vedelevad). Sest kingitusi tuleb oluliselt vähem teha, kui Eestis ja samas on aega ja raha rohkem. Ja kaubavalik on suurem, nii et saan asjalikke asju osta.

pühapäev, november 26, 2006 5:42:00 PM  

Postita kommentaar

<< Home




see web stats